Skitungarna - Även i de smutsigaste av dammar kan de vackraste av blommor växa -

Läste precis artikeln "Utsatta skitungar får hjälp av svenska bloggare". Tårarna bara rann när jag sedan klickade mig vidare till skitungarna2011.blogspot.com

Även i de smutsigaste av dammar kan de vackraste av blommor växa. Vad dessa kvinnor gjort är så sanslöst vackert att jag finner inga ord. Jag ber och hoppas att allt kommer att gå vägen och att framtiden är ljus för dessa pojkar. Och gud vad jag sympatiserar med kvinnorna som gjort detta och hoppas att pojkarna ger dom all styrka de behöver för att ro detta i land.

"Det är inga enkla barn vi har att göra med, tvärtom. Det här är barn som är väldigt trasiga, vilket yttrar sig på olika sätt. De är barn som av varierande anledningar varit tvungna att lämna sina hem. Föräldralöshet, fattigdom, missbruk, sjukdom och våld är några av orsakerna till att de ansåg livet på gatan vara ett bättre alternativ. De är barn som har levt korta perioder på gatan eller mesta delen av sitt liv. Barn som har ätit sopor, sovit under pappkartonger, rökt marijuana, sniffat lim, druckit alkohol, rånat, stulit, misshandlat, misshandlats, bevittnat våld, prostitution och mord. När de sen får hjälp att lämna gatan får de stå ut med både fysisk och mental misshandel, förföljelse och trakasserier. Självklart är de påverkade av sina erfarenheter. De här pojkarna är inga änglar. De är ena jäkla skitungar emellanåt rent ut sagt. Men de är våra skitungar och vi älskar dem." (Utdrag från bloggen)

Gud vad jag förstår dessa kvinnor, gud vad jag förstår hur de plötsligt blev så att de bor i ett hur med 14 föredetta gatubarn. Gud vad jag skulle kunna göra detsamma med våra barn. Man vill bygga upp en värld, där man kan skydda dom från allt ont i världen.

Detta är det vackraste på väldigt, väldigt länge. Detta kommer jag att leva på i många dagar. Tack för att ni visat att ingenting är omöjligt! Detta är bara så sanslöst vackert.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2359470/utsatta-skitungar-i-uganda-far-hjalp-av-svenska-bloggare

Sen så vill jag bara tillägga att vår blogg, är och alltid har varit en censurerad blogg. Vi får inte, i och med att vi åker med en svensk organisation kritisera barnhemmet här på bloggen. Säga vad man vill om den saken, men det är så det är bestämt. 


Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
bloglovin
RSS 2.0