K. min älskling

.Jag älskar de här barnen, jag älskar de här barnen, jag älskar de här barnen alldeles för mycket för att går runt och se det meningsfulla här hemma. Jag önskar så himla mycket att ni bloggläsare kunde gå en lite mer sanningsenlig bild av vår vistelse på barnhemmet. Jag önskar väldigt mycket att jag fick ha de nära.  

Jag saknar J., min bror, Jag saknar K., min älskling, C. min profet, K. min prinsessa och M. min lilla kloka flicka.  

Jag vet precis vad alla barnen behöver. J. behöver någon att prata med och gråta ut hos, K. en varm famn och någon som berättar hur bra han är, C. någon som säger att jag ser dig och jag förstår och nej du är inte självisk, du är kärleksfull och fantastisk, K. Någon som drar fingrarna över önsiktet och säger att du är vacker och M. någon som lyssnar till henne och klappar henne på ryggen när hon torkar sina tårar med sin duk. 

Jag vet att G. behöver minst en kram om dagen, minst fem minuter lång, B. någon som säger att "Ja, han är en gris och du är vackrast" och R. någon som somnar tätt intill varje kvall. Hans bror behöver någon som säger "Gråt, Gråt för jag finns här för dig!"  

Jag kan inte redan nu börja räkna ner dagarna tills jag får hålla M., minstingen i min famn igen. Eller får krypa upp i  L.s säng och säga att ditt leende är vackrast och insistera trots att han säger nej när ögonen ler och gnistrar som diamanter. 

Linnea
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
bloglovin
RSS 2.0