Kort om projektet.

 


En meningsfull och lärorik fritidsverksamhet.

Ett av våra huvudmål är att bygga upp en meningsfull och lärorik fritidsverksamhet för barnen. Tillvaron på barnhemmet är monoton och det finns i stort sett ingenting att göra. Endast de äldsta pojkarna lämnar det inmurade området ibland.

   Lek är en gåva som för alla barn borde vara en självklarhet. Det är ett sätt för barn att lära känna sig själva liksom att lära sig om empati och gemenskap. För att kunna ge barnen detta är vi beroende av ditt bidrag! Pengarna ska gå till diverse lekredskap samt till spännande aktiviteter och utflykter i mindre grupper.

 

Följ ert bidrag

Under hösten kommer Kulturhusets alla utställningar och föreställningar att förevisa Indisk kultur så som vi aldrig tidigare upplevt den. Vi har genom vår blogg fått möjlighet att vara en del av detta arrangemang.

   Genom bloggen kommer ni att kunna följa vår resa, men viktigast av allt är att ni kommer att ha den unika möjligheten att följa den inverkan just ert bidrag har haft för barnen på barnhemmet.

   Med hjälp av bilder, texter, filmade intervjuer samt barnens egna verk kommer ni att få en inblick i hur det är att leva som ett barnhemsbarn i Indiens djungel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
bloglovin
RSS 2.0