Svar på tal Nyheter hela dagen!


När jag hör er försvara sig med näbbar och klor, när jag hör er förvrida sanningen och komma med rena lögner för att förvirra allmänheten då känner jag att det är en sak att ni inte värderar eller inte tror på våra vittnesmål. Att ni inte anser att vi som personer är förmögna att förmedla vad vi ser och vad vi hör. Det är bara helt befängt.

Men däremot att ni inte tar barnen och personalens vittnesmål på allvar, det är oförlåtligt. Det är detta som vi känner oss tvungna att uppmärksamma. Att barn och person, i ett och ett halvt bönar och ber om hjälp men att ni inte lyfter ett finger för att ta deras desperata rop på allvar. Vi har vidarebefodrat barnens egna ord och meningar, precis så som de är men ni har inte brytt er över huvudtaget. Istället har ni sopat det under mattan och oroat er för organisationens rykte.

Att barn går till tågstationen och hotar men att begå självmord är inte tillräckligt.

Barnen sätter sin framtid på spel och är medvetna om bestraffningen men ändå så gör dem det och inte för sin egen skull utan för de yngre barnen. Kan de bli mer desperata medan ni rullar tummarna här hemma i Sverige? När personalen går ut i Times of India, finns ni då där och ger ert beskydd efter att i 30 år samarbetet med ledningen? Nej! Istället ifrågasätter ni er egen personal, kvinnor som sliter dag ut och dag in med att ta hand om barnen under de mest vidriga omständigheter.

Ni sparkar inte på de som ligger, ni spottar de mest övergivna barn och kvinnor i ansiktet när de ber om nåd.

/Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0