HotnhitNews.com vidarebefodrar öppet brev till the Chief Minister of Orissa

Igår uppmärksammade webtidningen HotnhitNews.com det öppna brev som PVCHR skrev till the Prime Minster of India för ett antal dagar sedan. Tidningen riktar uppmaningen nu även till the Chief Minster of Orissa, mr. Naveen Patnaik.
.
Ni finner artikeln HÄR.
.
Den uppmärksamhet barnens och personalens situation har fått i Indisk press och hos hos indiska människorättsorganisationer är avgörande för att en oberoende juridisk process ska kunna ske. Det ökar trycket på indiska myndigheter att agera.
.
Allmänhetens ställningstagande är lika avgörande här i Sverige. Den svenska myndigheten MIA har nu valt att informera sin indiska motsvarighet CARA om barnens situation efter ökad uppmärksamhet av svensk media. Uppmärksamheten och medvetenheten hos allmänheten har makten att förändra situationer. Vi ber er därför att fortsätta att läsa bloggen, sprida den vidare och gärna ställa frågor till oss om det är något ni tycker är oklart. Svenska myndigheter och ideella organisationer är inblandade och er medvetenhet tvingar dem till att ta sitt lagliga, etiska och medmänskliga ansvar.
/Josefine, Linnea och Sara

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad bra att det händer något! Kämpa vidare <3

2012-05-30 @ 13:36:34
Postat av: Christina S

Så stort med brevet till Prime Minister of India!.....men om Chief Minister of Orissa är en ansvarsfull person, tror vi att det nog kan ge ännu bättre resultat p.g.a att han är verksam i närområdet...

...men alla vägar, både i Sverige och Indien är ju viktiga i er kamp för era älskade barn! En dag seger! KRAM Lasse o Christina S

2012-06-08 @ 10:24:30
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-06-08 @ 16:13:12
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0