UNICEF SverigeKära kolleger,

Jag skiver till er rörande information som UNICEF Sverige har fått angående ett barnhem i ----, Indien. Tre svenska volontärer som har arbetat på barnhemmet blev under sin vistelse vittnen till en mycket allvarlig fysisk och psykisk misshandel av barnen som bor där. Vi hoppas att du kan förmedla vidare den här informationen eller hjälpa barnen på barnhemmet på något sätt.

Bästa hälsningar

---- ----

Vi har nu, genom UNICEF Sverige, kunnat komma i kontakt med UNICEF Indien. Tack UNICEF Sverige för ert stöd! Det är ovärderligt.

/Josefine, Linnea och Sara

Kommentarer
Postat av: Celine - En Aspergare i mängden

tycker det är jättebra att ni fått kontakt med Unicef i Indien.Men personligen blir jag väldigt störd av att inlägg postas om och om igen i denna "blogg". På det viset känns det lite oseriöst och jag vet inte längre vad som är nytt och gammalt. Jag följer er blogg via bloglovin' men har nu funderat ett tag på att ta bort min prenumkeration eftersom jag tyvärr inte längre vet vad som är nytt och gammalt av allt som skrivs.Varför posta gammalt igen, det gåre ju att gå in i historiken och läsa om man är intresserad.

2011-09-02 @ 16:03:43
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: linda

Celine, för några inlägg sedan förklarade tjejerna varför gamla inlägg postats. Jag minns inte vad inlägget heter och min webbläsare krånglar så jag kan inte gå tillbaka och kolla, men om du scrollar ner från startsidan så ser du detta.

2011-09-02 @ 22:30:58
Postat av: Lotusbarnen

Hej Celine!Anledningen till att vi har valt att posta inlägg igen är för att vi snart kommer att komma ut med flera artiklar och även har blivit länkade på blogg.se hemsida. Vi hoppas på fler läsare och vill att de snabbt ska få en inblick i läget.

Det är mycket som händer i dagarna. Bland annat väntar fler artiklar och det finns ännu mer att rapportera om.

Stanna hos oss. Det gör skillnad. Utan er läsare hade vi aldrig kommit så långt som vi har gjort.

Tack för att du följer oss!//Josefine

2011-09-02 @ 22:44:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0