Förtydligande

Fråga: Varför postas samma inlägg om och om igen, med olika rubriker och bilder? Syftar inte bara på detta inlägg utan de flesta som gjorts den senaste veckan... Det är inte menat som kritik, utan som en fråga.
.
Svar: Vi förstår att detta har varit förvirrande, anledningen till att vi har publicerat inlägg igen beror på att vi fått in en hel del nya läsare den här veckan. Detta dels på grund av att blogg.se har länkat oss men framför allt på grund av att artiklar kommer att publiceras inom snar framtid. Självklart kommer vi även att skriva nya inlägg dagligen. Processer är på gång och vi väntar på att få publicera dessa här på bloggen. Men andra ord, vi har mycket att informera er om, bland annat det möte vi nyss höll med Myndigheten för Internationella Adoptionsfrågor.
.Kommentarer
Postat av: Lo

Annars kan väl bara de nya läsarna kolla i arkivet?

2011-09-01 @ 13:25:01
Postat av: Sara

Absolut vi håller med! Kolla gärna igenom arkivet. Allt det vi tidigare publicerat är väldigt viktigt. Vi ser till att åter-publicera de inlägg vi känner är viktiga att alla tar sig en titt på och som svarar på de frågor vi tar emot! Kram!

2011-09-01 @ 15:12:34
URL: http://lotusbarnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0