Det får vara nog nu

Nu har vi fått en inbjudan till ett andra möte med MIA, denna gång tillsammans med Adoptionscentrum. Det känns bra att träffas igen. Vi kan inte säga mycket mer än att vi innerligt hoppas att AC har ändrat sin ställning i frågan och insett värdet av att aktivt agera. Vi har aldrig tidigare haft så mycket kött på benen som vi har nu.
Det vore skamligt om vi inte får gehör denna gång.

Vi har sagt det förr, låt det vara över innan vinterkylan tränger sig in i Hostel. Vi har för länge sedan slutat att räkna dagar och barnen har lidit tillräckligt mycket nu. Låt dem få en chans att utbilda sig och ta sig ut ur fattigdomen. De är unika och fantastiska. Det får vara nog nu. Hundratals barn har berövats sin barndom. Det är dags att Mammu och Secretary håller sig borta från barnhemmet.

Allt tyder på att situationen på barnhemmet bara blir värre och värre. Pojkar har slängts ut på gatan och barnen är mycket, mycket svaga. Just nu behöver vi all hjälp vi kan få, alla organisationer inklusive Adoptionscentrum måste gå samman om vi ska nå en förändring. Männen sitter stenhårt på sin positioner. Det handlar om pengar och väldigt mycket makt.


Kommentarer
Postat av: mey

Hoppas det går bra! blogga så snabbt ni kan med resultaten!

2011-09-18 @ 17:49:30
Postat av: Rosemarie Dahl

Hej flickor !

Undrar om ni har sett min mail?? Vore så glad för ett litet kort svar. Lycka till vidare.

Kram

2011-09-18 @ 23:25:06
Postat av: Kajsa Gustavsson

Ja, nu hoppas vi alla på en stor portion handling från alla som har möjlighet att påverka. Vintern kommer och mänsklig värme behövs.

2011-09-19 @ 07:40:35
Postat av: Christina S

LYCKA TILL!!! KRAM L o C

2011-09-19 @ 08:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0