Nyheter

.
.
.
Tack för att ni, trots att vi nu inte har skrivit på länge, fortsätter att följa bloggen och frågar efter hur det går för barnen. Tack, tack och åter tack! Det betyder mycket på alla plan!
.
Vi är ledsna för att vi inte har skrivit på länge men vi har befunnit oss i ett läge där det inte skulle varit produktivt för vårt ändamål. Att ni dock har fortsatt att läsa och undra trots att inga nyheter kommit betyder som sagt VÄLDIGT mycket!
.
De senaste månaderna har vi deltagit i möten och haft kontakt med människor, både utomlands och här hemma, som förhoppningsvis kommer hjälpa barnen. Tills nu har dock inget skett. Situationen är helt oförändrad även om vi har fått ännu djupare kunskap om vad som ligger till grund för 100 barns dagliga lidande.
.
Till er som engagerat er; än en gång tack från djupet av våra hjärtan! Det ligger en tid av väntan framför oss där andra måste fatta sina beslut men vi har inte gett upp! Fortsätt att följa oss och skriv till oss om det är något ni undrar över.
.
Josefine, Linnea och Sara

Kommentarer
Postat av: Helena Thorslund

Underbara flickor, kämpa på! Hejar på er och hoppas så på ett resultat som ger beskydd till barnen. Många hälsningar Helena

2011-12-29 @ 16:07:28
Postat av: Matilda

NI ÄR BÄST!!

2012-01-11 @ 17:57:49
Postat av: Mathilda

Hej! Jag har följt er blogg en längre tid nu och kan inte säga annat än att jag är imponerad! Jag har själv jobbat på barnhem i Ghana, Amnesty i Sverige och gått biståndslinje på gymnasiet, så jag förstår att det ni gör är otroligt påfrestande och det är grymt bra jobbat!Vad jag undrar är om ni skulle behöva mer hjälp på plats? Jag jobbar heltid i sthlm just nu (tog studenten i våras) men kommer att ta tjänstledigt en längre tid (minst ett år) från och med i vår någon gång. Jag har följt erat projekt ett bra tag nu och skulle verkligen vilja få vara med och bidra! jag har jobbat som lärare åt årskurs 1-3 elever i matte engelska och naturkunskap, simtränare för 8-10-åringar och jobbat på barnhem i Ghana. Kort sagt älskar jag att jobba med barn, och jag vet hur stor skillnad allt arbete man lägger ner gör.Om ni känner att ni skulle behöva en extra hand, tveka inte att höra av er! Jag kan berätta mycket mer i mail om vi skulle vilja.Mvh

Mathilda Jansson

2012-01-13 @ 21:53:20
Postat av: Linda F

Är så glad att ni fortsätter kämpa!! Önskar er hemsida fick ännu mer uppmärksamhet!! Hur sorgligt det än är tror jag det finns fler barnhem där barn far illa, önskar världen och olika instanser/myndigheter kunde få upp ögonen för det!!

Även här hemma i Sverige finns det barn som far illa, som är i behov av stödfamiljer eller familjehem, men de som finns räcker inte till. Dessutom blundar så många för vad som händer barnen i deras närhet, vilket också möjliggör att myndigheterna inte alltid tar sitt ansvar heller... Beundrar er så mycket, kämpa på! Ville bara slå ett slag för barnen här hemma som också behöver vuxna som slåss för dem. Alla kan göra skillnad, man måste bara inse det! Som Jan C skrev: Den som tror att han är för liten för att göra någon skillnad har nog aldrig haft en mygga i sovrummet.

Bra att ni för dessa barns tala, bra att ni orkar kämpa vidare. Beundrar er!!!

2012-01-21 @ 21:56:40
Postat av: camilla

vanligen kontakta mig.... vill forsta vad som har hant, vi bodde pa barnhemmet i 3 manader och jag bor kvar i Indien. Adoptions centrum kommer inte kunna hjalpa er har i detta andamal. maila era kontakt uppgifter sa kan jag ringa. MVH

2012-01-23 @ 09:32:26
Postat av: aaa

Hur går det?

2012-01-24 @ 01:31:49
Postat av: Lotusbarnen

Camilla: Skriv till lotusbarnen@hotmail.com så vi kan få dina uppgifter. Vi vill verkligen komma i kontakt med dig!Vi hörs!

Linnea

2012-01-24 @ 11:23:06
Postat av: Anonym

Så bra att ni finns, så bra att ni kämpar för barnen!

2012-02-07 @ 19:42:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0