Censurerat Blogg-inlägg

Det här är ett av de blogginlägg jag skrev på min privata blogg under min vistelse på banhemmet. Bloggen lästes av mina vänner, familj och av de personer involverade i barnhemmets utveckling, biståndsgivare, faddrar och komunikationsansvariga. Kort efter att inlägget publicerats blev jag däremot tillsagd att censurera min blogg och kontakten med de svenska organisationerna blev kylig, näst intill ignorerande. Organisationen var sedan länge informerad om förhållandena på barnhemmet, men hade ännu inte agerat.


ONSDAGEN DEN 2:E JUNI 2010


"Äntligen kom alla tårar. Äntligen faller de helt hejdlöst ner längs kinderna, snorigt och rödprickigt ansikte. Idag fick jag slita loss en trästav från en av husmodrarna igen. Vi var i matsalen då en pojke, M, inte ville sätta sig ner for att äta. M har epelepsi och svåra brännskador från en mycket allvarlig olycka. Kombinationen och minnena har gjort att han fått en utvecklings svårighet som gör honom långsammare än de andra barnen. Men han ar så äkta. Helt genomskinlig och man ser rakt in i hans själ. Jag hittar mig själv dar, redan från första dagen. När M blir slagen sa blir hans ögon helt tomma och han kryper ihop till en liten boll som ligger och kvider mellan slagen. Jag orkar inte se det här mer nu. Inte ett enda slag till. Jag är inte stark nog att hantera det här längre. Det ända jag vill är att skrika och slita i mig själv tills något gar sönder i mig istallet for i honom. Fattar de inte vad de gör med själarna? Det hemska är att det sker ännu oftere när inte jag är omkring. Så fort jag kommer stoppar jag det, så det vet av mina ilskna ögon att det ar helt förbjudet då jag är omkring. Men hur ska det gå nu när jag åker?


Fy fan för världen ibland. Fy fan for Gud om något sånt nu finns. Fy fan för att jag är jag och inte M som blir slagen. Jag skulle korsfästa mig i barnens ställe om jag kunde! Just nu känner jag bara åt helvete med alla leenden och all tro pa en bättre framtid. Djävulen glöder i de här människorna och jag vill inte leka längre. Hur kan en människa bli sa halv, forskräcklig och ändå fungera normalt? Äta och sova om nättern?


Ja duggregnet kom precis för att ge oss en sval bris. Det är 41.5 grader idag. Det här är M. Världens vackraste pojke:"
/Sara


Kommentarer
Postat av: Irma

Fortsätt kämpa. Ni gör ett fantastiskt jobb för dessa barn. Ett fantastiskt jobb. Det är helt ovärderligt och jag blir riktigt tagen av att läsa allt ni skriver.Fortsätt vara fantastiska.Fred.

2011-08-09 @ 20:26:50
Postat av: Lina

Jag håller med Irma. Hade jag kunnat så hade jag kommit ner och hjälpt er. Håller alla tummar för er och det ni gör är otroligt bra. Borde finnas fler människor som ni!

2011-08-09 @ 22:02:47
Postat av: Hanna

Åh usch och fy!! Jag blir så arg men känner mig ändå hjälplös, tack för allt ni gör. Och att du vågar säga emot, det är inte självklart. Så himla fint det ni gör!

2011-08-10 @ 01:13:58
Postat av: Emmas Bokhylla

Jag far ont i magen nar jag laser er blogg, fy katten... Sluta inte blogga, ge inte upp, de har barnen behover er!

2011-08-10 @ 09:40:55
URL: http://emmasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Lotta

Läser detta med tårar i ögonen & en klump i magen. FYFAN, rent ut sagt.. Vilka vidriga människor det finns! Jag blir så ledsen, men fram för allt arg, över att det finns sådana människor.

Människor som ska hjälpa de mest utsatta i vår värld, och så gör man så här. Jag mår illa. Men all heder åt er som kämpar.. Ingen kan göra allt, men alla kan göra ngt.. jag tänker iaf vara med & kämpa i form utav att läsa denna blogg..

2011-08-10 @ 10:46:39
URL: http://mamasan.blogg.se/
Postat av: fanny

så jäkla fint att ni har den här bloggen och orkar hjälpa barnen!! alla tummar upp för er hörni, kämpa:) vi är med er. ge inte upp!

2011-08-11 @ 12:36:50
URL: http://fannysworld.devote.se
Postat av: Catja

men söten då! jätte bra och fin blogg, fortsätt med det ni gör. Jag ska också åka och kämpa för barn inom några år. kram

2011-08-11 @ 23:23:42
URL: http://catjas.se
Postat av: Hanna

Du är en otrolig människa. Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Hur kan någon vilja slå ett barn? Jag undrar vad de personerna som jobbar på barnhemmet har för bakgrunder? Varför har de blivit som de blivit?

2011-08-14 @ 23:10:08
URL: http://tresvartkatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0