Vi ber er att sprida bloggen...igen

Det känns nästan overkligt att sitta och skriva på den här bloggen igen. Långsamt börjar man förstå att det är såhär det ser ut i världen. Att Adoptionscentrums agerande är normen för hur bistånd och adoption bedrivs. Det är en sak att inse det och säga att världen är all bra jävlig och det är lika bra att inte försöka göra någonting. Men det är en helt annan sak om de som faller offer är barn som man tröstat, kramat och levt tillsammans med. Det är först då som man inser grymheten fullt ut. Det är över ett år sedan vi lämnade barnen, i början räknade vi dagar och sedan veckor och månader. Vi är fruktansvärt trötta på möten och välformulerade brev. Men att kämpa för barnens bästa, det kommer aldrig att vara en belastning. De här barnen förtjänar all tid och mycket mer. Vad vi önskar från djupet av vråa hjärtan att de inte behövde lida på innerligt. Vad vi önskar från våra hjärtan att världen var en bättre plats för alla barn.

.
Hur som helst så vill vi passa på att tacka alla de människor som hjälper till och stödjer oss. Vi har mött en enorm välvilja och omtanke från människor här hemma.
.
Det man kan inte göra mycket för att hjälpa barnen i dagsläget mer än att sprida bloggen och budskapet. Och utöver detta mejla berörda institutioner Myndigheten för Internationella Adoptionsfrågor, JO osv.

/Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0