Resultat av ert arbete!

Allt har gått så bra och så snabbt att vi knappt hunnit med själva. Att säga att det är fantastiskt känns lamt. Bloggen har gått från inga läsare till över 1500 på tre dagar!

Många har lämnat fina och uppmuntrade kommentarer och gett sitt löfte på att vara trogna läsare. När man googlar på Lotusbarnen så får man många träffar på bloggare – stora som små – som har uppmärksammat oss. Flera personer har arbetat med att få Sveriges största bloggare att reagera. På Facebook har hundratals människor länkat vidare.


Ert engagemang är helt otroligt. Vi tackar er från våra hjärtan!

 

Ert fantastiska arbete har gett resultat, SIDA samt flera personer på höga poster har hört av sig. Och för att svara på en fråga som många av er har ställt i kommentarsfältet. Vi har redan hört av oss till samtliga dagstidningar, P1 och SVT men ännu inte fått något svar. Däremot har en frilansjournalist hört av sig sedan tidigare. Men vi arbetar med att få medial uppmärksamhet. Vi är på rätt väg.

Adoptionscentrum har inte hört av sig.

Många frågar vad ni kan göra för att hjälpa till. För tillfället handlar det om att få de stora medierna att reagera. Så fortsätt sprida bloggen. Länka vidare våra inlägg på Facebook, fortsätt länka lotusbarnen på era bloggar och för den vidare till vänner och familj. Som ni ser ovan: Det får resultat!

I framtiden så kommer vi med all säkerhet att ha namninsmaling men är först aktuellt när bloggen och Lotusbarnen är mer etablerade.

Vi kommer att svara på era kommentarer och era mejl de kommande dagarna. Det är välsdigt mycket nu och det är vi väldigt glada för!

/Linnea, Sara och Josefine

 


Kommentarer
Postat av: emilia

Detta är underbart!Min vän arbetar hårt för barn i Ghana!http://www.susannaighana.se/Jag är stolt!

2011-08-11 @ 21:27:33
URL: http://espot.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag mår verkligen illa när jag läser den här bloggen. Jag var själv i Indien, i ett väldigt fattigt område, i vintras i en månad och reste runt till olika skolor och pratade om just barnaga med lärare och elever. Man kan ju säga att deras syn på det är helt tvärt emot våran, vilket också för det så svårt att förändra eftersom att det är så djupt rotat i kulturen. Men jag hoppas att ni klarar det och får fram en förändring! :)

2011-08-11 @ 21:33:20
Postat av: Amanda

Nu har jag läst igenom alla inlägg. Jag känner att jag vill göra något! Kan jag göra något?

2011-08-11 @ 22:17:38
URL: http://moonforce.wordpress.com
Postat av: nadia

Jag saknar ord för jag blir så förbannad när jag läser detta. Men jag blir också så himla glad över att ni tar tag i saken, starka och modiga är ni! Självklart länkar jag vidare till bloggen och kommer att följa er i vad som händer

2011-08-12 @ 04:17:15
URL: http://jagsmygerut.wordpress.com
Postat av: Klara

Fortsätt med bloggen och erat hårda arbete, ni gör det så otroligt bra! Vi fortsätter att länka och sprida den.

2011-08-12 @ 10:08:45
URL: http://klarara.blogg.se/
Postat av: Agnes

Ni är otroliga tjejer!

Jag skrev ett inlägg igår och länkade till er: http://agneslauedberg.blogspot.com/2011/08/lotusbarnen.html

2011-08-12 @ 21:33:06
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com
Postat av: Nora F

Kan inte förklara hur glad jag är över att det går så bra med bloggen!

Det går verkligen på rätt väg.PUSS på er mina fina <3

2011-08-13 @ 00:58:51
Postat av: Helena Thorslund

Wow!! Vad bra att det rör på sig! Ringar på vattnet är en bra metod. Nu går det bara fortare och fortare förhoppningsvis!

2011-08-14 @ 22:41:53
Postat av: Linn

Min lillasyster Tyra driver en av Sveriges största bloggar. Ska be henne att länka till er blogg så att fler människor blir engagerade och ser vilket värdefullt arbete ni gör för barnen, de underbara barnen! HEJA ER!

2011-08-22 @ 22:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0