En fråga från en läsareFråga:
Varför har ni väntat så länge med att gå ut på bloggen?


Svar: När Sara skrev detta inlägg väntade jag och Josefine på besked från dåvarande secretary om vi fick arbeta på barnhemmet eller inte. Senare så blev vi informerade av Adoptionscentrum att om vi skulle åka, fick vi inte under några som helst omständigheter kritisera barnhemmet på vår blogg. Om vi bröt mot dessa kriterier som de satt upp så skulle Adoptionscentrum dra oss inför rätta. "Allt för att skydda Adoptionscentrums rykte"

Att vi inte brytit mot Adoptionscentrums kriterier tidigare beror på att vi har önskat och trott på ett samarbete. Den lättaste vägen, barnens bästa hade varit om Adoptionscentrum direkt dragit in bidragen och sagt ifrån. När detta inte gjordes så har vi volontärer letat kontakter och dragit lasset själva. 

Men en en sak måste ni förstå. Hur tungt det än är att vakna varje morgon och somna varje kväll med vetskapen om hur fruktansvärt barnen har det. Hur slitit det än må vara, så är det för oss volontärer en ära att arbeta för dessa barn. Det är inte och kommer aldrig att vara en uppoffring.


/Linnea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0